Tir
26
Træning

3 på stribe..

...blev det desværre ikke til. BK Vest fik skovlen under os med en 3-2 sejr på eget græs hvor vi ikke er helt . Udover et flot mål af Jacob er der ikke mere at komme efter fra den kamp.

Igår på hjemmebane var der anderledes styr på sagerne særligt i første halvleg. Efter 4 chancer er vi foran med 3-0 - en kynisme sjældent set på holdet. Anden halvleg trækker vi os mere tilbage på banen og overlader initiativet til Glostrup (efter devisen "dem der har må gerne dele"). De kommer frem til nogle store chancer; men enten har vi blokeringerne på plads i forsvaret eller Brian disker op med et par tv-redninger. Første kamp på den nye bane og med stor succes må man sige - nok ikke sidste kamp vi spiller der. En øjeblikkelig 2. plads i rækken må vi bare i al beskedenhed konstatere. Tillykke til os

Som man kan se af vedhæftede billede venligst udlånt af Peter O så er der rift om parkeringpladserne til vores hjemmekampe. Lad det være en reminder til vores mange fans at de enten tager cyklen eller kommer tidligt til de næste hjemmekampe

På mandag skal vi til Hvidovre og møde Rebæk. Der er 11 mand klar til kamp, så der er lagt op til fest.